Νέα & Ανακοινώσεις
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους τρεις Δραμινούς ανώτατους αξιωματικούς
27/01/2023

Ο επικεφαλής της παράταξης Επανεκκίνηση για τη Δράμα, υποψ. Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος  μετά την ανακοίνωση των  αποτελεσμάτων των κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, συγχαίρει τους Δραμινούς ανώτατους αξιωματικούς που κατέλαβαν τα υψηλά αξιώματα:

  • Ο Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο οποίος κατάγεται από το Γρανίτη Δράμας, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ.
  • Ο Δραμινός Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης,  με απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος προήχθη στον βαθμό του Αντιστράτηγου και αναλαμβάνει την θέση του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.
  • Ο Δραμινός (καταγωγή Μεταξάδες Έβρου) Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης  με απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος προήχθη στον βαθμό του Υποστρατήγου και αναλαμβάνει καθήκοντα Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μετά και από προσωπική επικοινωνία μαζί τους, δήλωσε:
“Μόνο υπερηφάνεια αισθανόμαστε ως Δραμινοί με την ανάδειξη των συμπατριωτών μας στα υψηλότατα αξιώματα τόσο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και του Πυροσβεστικού Σώματος. Ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, καλή και παραγωγική θητεία”.

Από το γραφείο τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27-01-2023

#dramarestart

Επανεκκίνηση για τη Δράμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια άρθρα

Τσακίρης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Τσακίρης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Οικονομολόγος υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Ο Γιάννης Τσακίρης στην εκπομπή "Κάθε Μέρα Μαζί" σε ρόλο πολιτικού σχολιαστή, στο Ραδιόφωνο του Alpha News 95,5 με τον δημοσιογράφο Άρη Γκέρτα....

Διαβάστε Περισσότερα
Εφραιμίδης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Εφραιμίδης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Ελεύθερος Επαγγελματίας υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Εφραιμίδη στην εκπομπή "Κάθε Μέρα Μαζί" στο Ραδιόφωνο του Alpha News 95,5 με τους δημοσιογράφους Ρένα Γιουλβάνη και Άρη Γκέρτα....

Διαβάστε Περισσότερα
Μήνυμα ενότητας από το Γιώργο Παπαδόπουλο

Μήνυμα ενότητας από το Γιώργο Παπαδόπουλο

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει ο υπ. Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος μετά την εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου κατά την οποία ο Δραμινός λαός εμπιστεύθηκε τον ίδιο και τους υπ. Συμβούλους της παράταξης Επανεκκίνηση για τη Δράμα με μεγάλο ποσοστό. Εν όψει της...

Διαβάστε Περισσότερα