Νέα & Ανακοινώσεις
Ο υπ. Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος για τις καταστροφές από πλημμύρες και πυρκαγιές των τελευταίων ημερών
08/09/2023

“Σας βεβαιώνω οτι, την επομένη των εκλογών, θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι ζωές, οι περιουσίες και οι κόποι των συνδημοτών μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης”

Οι πρωτοφανείς καταστροφές με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, τόσο από τις πυρκαγιές όσο και από τις πλημμύρες, μας συγκλονίζουν και μας προβληματίζουν όλους. Ο υπ. Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος εκφράζοντας τη μεγάλη του θλίψη για τα γεγονότα, αισθάνεται την ανάγκη να διαβεβαιώσει τους Δραμινούς και τις Δραμινές ότι η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των συνδημοτών μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον ίδιο και τη δημοτική παράταξη Επανεκκίνηση για τη Δράμα:

“Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας. Θρηνούμε όλοι για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και συμπάσχουμε με αυτούς που έχασαν τις περιουσίες τους και τα χωριά τους τα ίδια.
Την ίδια στιγμή όμως αισθάνομαι μια μεγάλη ευθύνη.
Γνωρίζουμε οτι η Αλεξανδρούπολη, ο Βόλος, η Καρδίτσα, η Εύβοια και γενικά η κλιματική κρίση, δεν είναι μακριά μας.
Την επομένη των εκλογών, απόλυτη προτεραιότητά μου θα είναι οι ενέργειες οργάνωσης των υποδομών και των σχεδίων έκτακτης ανάγκης, για να εξασφαλίσουμε ότι αν χτυπηθούμε από αντίστοιχα φαινόμενα δεν θα κινδυνεύσει κανένας Δραμινός πολίτης. Σας βεβαιώνω οτι θα οργανώσουμε άμεσα (με πιέσεις και με κάθε κόστος) τις υποδομές μας και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι ζωές, οι περιουσίες και οι κόποι των συνδημοτών μας.
Γνωρίζετε οτι τιμώ το λόγο μου. Δεσμεύομαι οτι με την δική σας εντολή, είμαι έτοιμος να αφιερωθώ σ’ αυτόν τον στόχο και στην προσπάθεια για μια Δράμα όμορφη, φιλόξενη και ασφαλή!”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08-09-2023

#dramarestart

Επανεκκίνηση για τη Δράμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια άρθρα

Τσακίρης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Τσακίρης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Οικονομολόγος υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Ο Γιάννης Τσακίρης στην εκπομπή "Κάθε Μέρα Μαζί" σε ρόλο πολιτικού σχολιαστή, στο Ραδιόφωνο του Alpha News 95,5 με τον δημοσιογράφο Άρη Γκέρτα....

Διαβάστε Περισσότερα
Εφραιμίδης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Εφραιμίδης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Ελεύθερος Επαγγελματίας υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Εφραιμίδη στην εκπομπή "Κάθε Μέρα Μαζί" στο Ραδιόφωνο του Alpha News 95,5 με τους δημοσιογράφους Ρένα Γιουλβάνη και Άρη Γκέρτα....

Διαβάστε Περισσότερα
Μήνυμα ενότητας από το Γιώργο Παπαδόπουλο

Μήνυμα ενότητας από το Γιώργο Παπαδόπουλο

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει ο υπ. Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος μετά την εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου κατά την οποία ο Δραμινός λαός εμπιστεύθηκε τον ίδιο και τους υπ. Συμβούλους της παράταξης Επανεκκίνηση για τη Δράμα με μεγάλο ποσοστό. Εν όψει της...

Διαβάστε Περισσότερα