Νέα & Ανακοινώσεις
Γκλαβόπουλος Παναγιώτης – Συνέντευξη στην ergasia-press.gr
28/07/2023

«Πολλοί αγαπάνε την πόλη τους, μεράκι όμως για αυτήν την πόλη έχουν λίγοι!»

  • «Θέλω δίπλα στον Γιώργο Παπαδόπουλο να αδράξω την ευκαιρία να δημιουργήσω για τον τόπο μου, την προοπτική και την επιλογή να μείνουν τα Δραμινά παιδιά μέσα στον Νομό της Δράμας»
  • «Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μας έχει δέσει μεταξύ μας και μας έχει κάνει μια οικογένεια που ο ένας στηρίζει τον άλλο κάθε μέρα και είμαστε έτοιμοι να μπούμε μέσα στο «γήπεδο» και να δημιουργήσουμε αυτό που αρμόζει για την Δράμα»
  • «Θα εστιάσω στο κομμάτι της κίνησης κεφαλαίου από τα έξω προς τη Δράμα με τη χρήση εγκαταστάσεων Ιατρικού Τουρισμού και δημιουργία αθλητικών εκδηλώσεων με προσέλευση ομάδων»
  • «Όταν φίλοι και συμπολίτες μου δηλώνουν ότι θα με ψηφίσουν τους ζητάω να το πράξουν σε όλους τους υποψηφίους, ανατρέχοντας στις λέξεις Οικογενειάρχης, Ταπεινότητα, Εντιμότητα και Αποτελεσματικότητα, αλλά και Ενδιαφέρον για τον άνθρωπο»

 

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Εργασία… συν» παραχώρησε ο υπ. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δράμας με την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» κ. Παναγιώτης Γκλαβόπουλος, επιχειρηματίας και φυσικοθεραπευτής. Στη συνέντευξή του ο κ. Γκλαβόπουλος αναφέρεται στο τι τον ώθησε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ενταχθεί στην παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα», με επικεφαλής και υπ. Δήμαρχο Δράμας τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο. Ακόμη, ο κ. Γκλαβόπουλος μίλησε για αυτά που πρέπει να αλλάξουν κατά τη γνώμη του στη Δράμα, αλλά και για τις δικές του προτεραιότητες, εφόσον οι συμπολίτες του τον επιλέξουν για να τους εκπροσωπήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κύριε Γκλαβόπουλε, πρώτα από όλα σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη. Για ποιους λόγους αποφασίσατε να είστε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δράμας και θέσατε τον εαυτό σας στην κρίση των συνδημοτών μας;

Ως μια «ατίθαση» προσωπικότητα δραστηριοποιούμαι στη Δράμα επιχειρηματικά τα τελευταία χρόνια. Η απογοήτευσή μου ήταν μεγάλη και ήμουν πολύ σκεπτικός στο αν θα κάνω το επόμενο βήμα για επιχειρηματική κίνηση. Όπως λέει και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πολλοί αγαπάνε την πόλη τους, μεράκι όμως για αυτήν την πόλη έχουν λίγοι! Έθεσα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία βλέποντας στα μάτια ένα δυναμικό και αψεγάδιαστο ηγέτη και θέλω δίπλα του να αδράξω την ευκαιρία να δημιουργήσω για τον τόπο μου, την προοπτική και την επιλογή να μείνουν τα παιδιά μου (και λέγοντας παιδιά εννοώ όλα τα Δραμινά παιδιά) μέσα στον Νομό της Δράμας.

Είστε μέλος της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο. Γιατί επιλέξατε να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια;

Ως παλιός αθλητής, μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο καταλάβαινα από τη στάση που κρατούσε στο ζέσταμα η ομάδα και ο αρχηγός της αν θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ο ηγέτης και αρχηγός που έχει διαλέξει με τρομερή μεθοδικότητα την ομάδα του! Μας έχει δέσει μεταξύ μας και μας έχει κάνει μια οικογένεια που ο ένας στηρίζει τον άλλο κάθε μέρα και είμαστε έτοιμοι να μπούμε μέσα στο «γήπεδο» του Νομού Δράμας και να δημιουργήσουμε αυτό που αρμόζει για την Δράμα.

Τι πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξει στη Δράμα; Τι να περιμένουν οι πολίτες εφόσον εσείς και η παράταξής σας είστε η επόμενη διοίκηση του Δήμου;

Όπως έχω αναφέρει σε δημοσιεύσεις μου, θέλω πάντα να μιλάω για αντικείμενα που είμαι γνωστής. Για πράγματα τα οποία δεν είναι του τομέα μου, θέλω να μαθαίνω και να γίνομαι καλύτερος από ανθρώπους που τα κατέχουν. Έτσι θα εστιάσω στο κομμάτι της κίνησης κεφαλαίου από τα έξω προς τη Δράμα με τη χρήση εγκαταστάσεων Ιατρικού Τουρισμού και δημιουργία αθλητικών εκδηλώσεων με προσέλευση ομάδων. Αυτό βέβαια προϋποθέτει τη δημιουργία εγκαταστάσεων, για τις οποίες έχουμε ήδη μεριμνήσει και θα τις παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μου στην προεκλογική μας ατζέντα.

Ποιες είναι οι προτεραιότητές σας για τη Δράμα εφόσον εκλεγείτε;

Δεν θέλω να γίνω γραφικός και να αναφερθώ στα θέματα απορριμμάτων και στην ανακύκλωση, ούτε στο κομμάτι της συντήρησης του οδοστρώματος. Αυτά τα προβλήματα είναι τα κύρια παράπονα των συμπολιτών μου. Εγώ θα αναφερθώ στο κομμάτι της Δράμας ή Ύδραμα αλλιώς, που το νερό έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με την αύξηση των τελών, είδος πολυτελείας. Η κάθε επιχείρηση χρειάζεται για να λειτουργήσει ύδρευση, αποχέτευση και ηλεκτροδότηση και δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει με τις υπάρχουσες αυξήσεις. Έτσι πρέπει ο Δήμος μας να βοηθήσει τους επιχειρηματίες, αλλά και τα νοικοκυριά, είτε με πτώση τιμών στα τιμολόγια αυτά, είτε με προσέλευση τουριστών. Αυτές είναι κινήσεις έτσι ώστε νέο χρήμα που θα μπει στην πόλη να βοηθήσει τους Δραμινους να μην αντιλαμβάνονται τα υψηλά τιμολόγια που έχει αυτή την στιγμή ο Δήμος μας στα τέλη. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε πως ο σημερινός Δήμαρχος είναι και Πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής της Κ.Ε.Δ.Ε, οπότε όλο και κάτι παραπάνω θα γνωρίζει περί της προσέλευσης τουριστών και υπηρεσιών.

Τέλος, για ποιους λόγους πιστεύετε ότι οι συμπολίτες μας πρέπει να επιλέξουν εσάς προσωπικά για να τους εκπροσωπήσετε;

Όταν φίλοι και συμπολίτες μου δηλώνουν ότι θα με ψηφίσουν τους ζητάω να το πράξουν σε όλους τους υποψηφίους που έχουν σκοπό να διαλέξουν, όχι λόγω της δημοτικότητας και του πόσο δημοφιλής είναι ο καθένας, αλλά να ανατρέξουν στις λέξεις Οικογενειάρχης, Ταπεινότητα, Εντιμότητα και Αποτελεσματικότητα, αλλά και Ενδιαφέρον για τον άνθρωπο.

Θα τελειώσω με τα λόγια ενός Ρωμαίου αυτοκράτορα, «Γεγόναμεν γαρ προς συνεργίαν ως πόδες, ως χείρες, ως βλέφαρα, ως οι στοίχοι των άνω και κάτω οδόντων. Το ούν αντιπράσσειν αλλήλοις παρά φύσιν». Δηλαδή, «γεννηθήκαμε για να συνεργαζόμαστε όπως τα πόδια, τα χέρια, τα βλέφαρα, όπως οι σειρές των επάνω και των κάτω δοντιών. Οπότε το να είμαστε αντίθετοι και να πολεμούμε ο ένας τον άλλον είναι παρά φύσιν» («Τα εις εαυτόν» β’1, Μάρκος Αυρήλιος, 121-180 μ.Χ., Ρωμαίος Αυτοκράτωρ).

Σας ευχαριστώ θερμά για τη δυνατότητα που μου δώσατε να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μου μέσω της εφημερίδας σας.

Πηγή: ergasia-press.gr

#dramarestart

Επανεκκίνηση για τη Δράμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια άρθρα

Τσακίρης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Τσακίρης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Οικονομολόγος υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Ο Γιάννης Τσακίρης στην εκπομπή "Κάθε Μέρα Μαζί" σε ρόλο πολιτικού σχολιαστή, στο Ραδιόφωνο του Alpha News 95,5 με τον δημοσιογράφο Άρη Γκέρτα....

Διαβάστε Περισσότερα
Εφραιμίδης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Εφραιμίδης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Ελεύθερος Επαγγελματίας υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Εφραιμίδη στην εκπομπή "Κάθε Μέρα Μαζί" στο Ραδιόφωνο του Alpha News 95,5 με τους δημοσιογράφους Ρένα Γιουλβάνη και Άρη Γκέρτα....

Διαβάστε Περισσότερα
Μήνυμα ενότητας από το Γιώργο Παπαδόπουλο

Μήνυμα ενότητας από το Γιώργο Παπαδόπουλο

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει ο υπ. Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος μετά την εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου κατά την οποία ο Δραμινός λαός εμπιστεύθηκε τον ίδιο και τους υπ. Συμβούλους της παράταξης Επανεκκίνηση για τη Δράμα με μεγάλο ποσοστό. Εν όψει της...

Διαβάστε Περισσότερα