Νέα & Ανακοινώσεις
Αβραμίδου Δέσποινα – Συνέντευξη στο psithiri.gr
16/09/2023

Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ
υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα»


Η Δέσποινα Αβραμίδου είναι μια νέα δραστήρια γυναίκα, που αγαπάει τη Δράμα και είναι αποφασισμένη να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να πετύχει μαζί με την παράταξή της την επανεκκίνηση για τη Δράμα. Πιστεύει στη δύναμη του Γιώργου Παπαδόπουλου και θεωρεί ότι με τη δυναμική του μπορεί να κάνει τη Δράμα έναν τόπο ιδανικό για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας!

Ποια είμαι;
Είμαι η Αβραμίδου Δέσποινα, εν ενεργεία Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ Υπαστυνόμος Β´ στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας στο γραφείο των κυνηγετικών όπλων με προανακριτικά καθήκοντα. Είμαι παντρεμένη με τον Αστυνομικό Χαλκιόπουλο Αλέξανδρο και έχουμε αποκτήσει μαζί ένα γιο.

Γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά;
Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί επιδιώκω το καλύτερο για τον τόπο μου. Αισθάνομαι ότι μπορώ να συνεισφέρω στην αλλαγή της Δράμας και στην ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ που τόσο χρειάζεται. Δηλώνω παρούσα γιατί η Δράμα είναι η πόλη μου, το μέρος όπου μεγάλωσα, ζω, αγαπώ και πονώ. Δεν προσβλέπω σε προσωπικό όφελος συμμετέχοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θέλω μόνο να προσφέρω και να στηρίξω το τόπο μου με όλη μου τη ψυχή!

Τι ονειρεύομαι για τον τόπο μου;
Ονειρεύομαι τη Δράμα να εξελίσσεται και να γίνεται μια ευρωπαϊκή πόλη όπως αυτές στις οποίες έχω ταξιδέψει και τις έχω ζηλέψει. Η Δράμα έχει τις δυνατότητες να γίνει μια σύγχρονη πόλη. Έχει όλη την «πρώτη ύλη» που απαιτείται: απίστευτα όμορφο φυσικό περιβάλλον, δάση, νερά, μικροκλίμα, ωραίους ανθρώπους, ιστορία και πολιτισμό. Ένας υπέροχος καμβάς για να αναπτυχθεί ένα «έργο τέχνης».

«Θέλω μόνο να προσφέρω και να στηρίξω το τόπο μου με όλη μου τη ψυχή!»

Γιατί επέλεξα να συνεργαστώ με τον Γιώργο Παπαδόπουλο;
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον υπ.Δήμαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο και γι’ αυτό συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές στη Δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται.
Ποτέ προηγουμένως δεν είχα σκεφτεί να συμμετέχω στα αυτοδιοικητικά πράγματα, παρά το γεγονός ότι είμαι ενεργός πολίτης. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ικανός δραστήριος και αποτελεσματικός. Σκεφτόμουν τις τελευταίες ημέρες όλες αυτές τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας μας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αν κάτι ανάλογο συνέβαινε στη Δράμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα είχε την ικανότητα να αντιμετωπίσει και να λάβει μέτρα προστασίας σε τέτοιες συνθήκες. Το έχει αποδείξει άλλωστε αντιμετωπίζοντας την κρίση της πανδημίας με απόλυτη επιτυχία.

Γιατί με την Επανεκκίνηση για τη Δράμα;
Γιατί η Δράμα έχει ανάγκη την επανεκκίνηση. Σε όλους τους τομείς! Θεωρώ ότι η παράταξή μας μπορεί να φέρει την επανεκκίνηση στο Δήμο. Έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά γιατί αποτελείται από ανθρώπους με όραμα, όρεξη για δουλειά και αγάπη για τη Δράμα. Ανθρώπους κάθε επαγγελματικής και ηλικιακής διαστρωμάτωσης, ανθρώπους με εμπειρία και γνώση, ανθρώπους με ορμή και μεράκι.

Γιατί οι συνδημότες μου να ψηφίσουν εμένα;
Γιατί αγαπώ αυτόν τον τόπο, θέλω και μπορώ να προσφέρω για το κοινό καλό ανιδιοτελώς. Γιατί δεν αντέχω, όπως όλοι οι δραμινοί , να βλέπω τον τόπο μου να φθίνει και θα κάνω ότι χρειαστεί να το ανατρέψω αυτό και να δώσω, μαζί με τους συνυποψηφίους μου, στη Δράμα ότι της αξίζει!

Πηγή: psithiri.gr

#dramarestart

Επανεκκίνηση για τη Δράμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια άρθρα

Τσακίρης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Τσακίρης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Οικονομολόγος υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Ο Γιάννης Τσακίρης στην εκπομπή "Κάθε Μέρα Μαζί" σε ρόλο πολιτικού σχολιαστή, στο Ραδιόφωνο του Alpha News 95,5 με τον δημοσιογράφο Άρη Γκέρτα....

Διαβάστε Περισσότερα
Εφραιμίδης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Εφραιμίδης Γιάννης – Συνέντευξη στον Alpha News 95,5

Ελεύθερος Επαγγελματίας υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Εφραιμίδη στην εκπομπή "Κάθε Μέρα Μαζί" στο Ραδιόφωνο του Alpha News 95,5 με τους δημοσιογράφους Ρένα Γιουλβάνη και Άρη Γκέρτα....

Διαβάστε Περισσότερα
Μήνυμα ενότητας από το Γιώργο Παπαδόπουλο

Μήνυμα ενότητας από το Γιώργο Παπαδόπουλο

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει ο υπ. Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος μετά την εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου κατά την οποία ο Δραμινός λαός εμπιστεύθηκε τον ίδιο και τους υπ. Συμβούλους της παράταξης Επανεκκίνηση για τη Δράμα με μεγάλο ποσοστό. Εν όψει της...

Διαβάστε Περισσότερα